A Milli Takım'da Gökhan Zan gitti, Caner ve Emre kadroya çağrıldı

A Milli Takım'da İbrahim Kaş ve Sabri Sarıoğlu'ndan sonra Gökhan Zan da kadrodan çıkarıldı. Teknik ekip iki yeni ismi kadroya davet etti.

A Milli Fu

A Milli Takım'da İbrahim Kaş ve Sabri Sarıoğlu'ndan sonra Gökhan Zan da kadrodan çıkarıldı. Teknik ekip iki yeni ismi kadroya davet etti.

A Milli Futbol Takımı'na çağrıldığı için bazı kesimlerin tepkisi çeken ve 'Galatasaray'da geçen sezon kaç maçta oynadı? Sezonun üçte ikisini sakat geçirmesine rağmen kadroya davetini anlayamıyoruz. Şampiyon Bursaspor'un defans oyuncusu Ömer Erdoğan milli takıma alınmazken Gökhan Zan neden davet ediliyor' tepkisine neden Galatasaray'ın müzmin sakatı Gökhan Zan A Milli Futbol Takımı'nın dünkü çalışmasında aldığı darbe neticesinde sakatlandığı için kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''A Milli Takımımızın dünkü çalışmasında Gökhan Zan'ın aldığı darbe neticesinde sakatlık geçirmesi üzerine, teknik heyet savunmaya iki yeni isim çağırmaya karar verdi. Daha önce bu mevkideki oyunculardan İbrahim Kaş ile Sabri Sarıoğlu'nun sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmış olması, Gökhan Zan'ın durumunun da ancak maç saatinde netlik kazanabileceği göz önüne alınarak, kadroya Fenerbahçe'den Caner Erkin ile Gaziantepspor'dan Emre Güngör davet edildi.'' denildi.

Bilindiği gibi A Milli Futbol Takımı'nın geçtiğimiz Mayıs ayında Amerika'da yaptığı kamp ve hazırlık maçlarında Caner Erkin ve Emre Güngör de yeralmıştı. Bu iki futbolcu dün akşam Romanya maçı kampına katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile