AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması

Bitlis Valisi Çınar ile BEÜ Rektörü Prof. Dr. Doğru, Anadolu Ajansının düzenlediği 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Bitlis Valisi Ahmet Çınar ile Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Anadolu Ajansı'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı.

Oylama hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Vali Çınar, daha sonra haber kategorisinde Jawad al Rifai'nin 'Suriyeli çocuğun gözyaşları' fotoğrafına oy verdi.

Yaşam kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın 'Aziz Mahmut Hüdayi Cami'sinin kedileri' fotoğrafına oy kullanan Vali Çınar, spor kategorisinde ise Elif Öztürk'ün 'Fenerbahçe- Kızılyıldız Telekom maçı' fotoğrafını seçti.

Yılın fotoğraflarının hepsinin birbirinden güzel olduğunu ve fotoğraf seçiminde zorlandığını dile getiren Çınar, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Rektör Doğru da haber kategorisinde Erçin Top'un 'Şehit Teğmen Caner Gönyeli-2016 Arama Kurtarma Tatbikatı' ve Mahmud Rslan'ın 'Ümran Daknes' fotoğrafını seçti.

Yaşam kategorisinde Halil Fidan'ın 'İsot hazırlığı' ve Cem Cengo'nun 'Gözyaşı'nın babası için çağrısı karşılık buldu' fotoğrafına oy kullanan Rektör Doğru, spor kategorisinde ise Bülent Doruk'un 'Şenol Güneş'in fotoğrafına oy verdi.

Doğru, tüm kategorilerdeki fotoğrafların birbirinden güzel ve oylamanın güç olduğunu söyleyerek, 'Çekimlerde anlatılmak istenen olaylar tek tek fotoğraflanmış. İç dünyama daha fazla dokunan fotoğraflara oy verdim. Hepsi çok şeyi ifade ediyor. Fotoğrafları çekenlerin eline sağlık.' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile