Ab Bilgi Yarışması İçin İl Birincisi Belirlenecek

Ab Bilgi Yarışması İçin İl Birincisi Belirlenecek

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, düzenlenecek yarışmayla belirlenecek il birincisinin Ankara'da yapılacak 'AB Bilgi Yarışması'nda Kayseri'yi temsil edeceğini söyledi

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, düzenlenecek yarışmayla belirlenecek il birincisinin Ankara'da yapılacak 'AB Bilgi Yarışması'nda Kayseri'yi temsil edeceğini söyledi.
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, AB Bilgi Merkezi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği 'AB Bilgi Yarışması'nın, 2010 İlçe Temsilcilerinin seçildiğini söyledi. kilci, "Melikgazi İlçe elemeleri, 21 okulun katılımıyla yapıldı. AB ile ilgili sorulara en çok doğru yanıtı veren Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi Melikgazi ilçe birincisi seçildi. 11 okul arasında sorulan sorulara en çok doğru yanıtı veren Behice Yazgan Kız Meslek Lisesi ise Kocasinan ilçe birincisi seçildi. Kasım ayının içerisinde ise AB Bilgi Yarışması İl Temsilcisinin seçileceği yarışma düzenlenecektir. Bu yarışma neticesinde birinci olan okul, Ankara'da yapılacak Türkiye finalinde ilimizi temsil etmeye hak kazanacaktır" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile