Abana'ya Yeni Ambulans

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, ilçelerinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonuna yeni ambulans gönderildiğini bildirdi.

Oyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, girişimleri sonucunda tam donanımlı ve yeni ambulansın Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçelerine tahsis edildiğini söyledi.

İlçede acil sağlık hizmetlerinin tam donanımlı ambulans ile yapılacağına dikkati çeken Oyar, şunları kaydetti:
"Yıllardır ilçemizde yeni bir ambulans hasreti vardı. Girişimlerimiz sonucunda İl Sağlık Müdürlüğü'müzün bünyesine alınan 6 ambulanstan bir tanesi ilçemizde hizmet verecek. İlçemizin 4x4, son model ve tam donanımlı ambulansa kavuşmasında destekleri bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile