Abant Gölü Milli Parki Çiçek Bahçesine Döndü

Abant Gölü Milli Parki Çiçek Bahçesine Döndü

Bolu’nun doga harikasi Abant Gölü Milli Parki yagmurlarin ardindan rengarenk açan çiçeklerle çiçek bahçesine döndü.

Bolu’nun doga harikasi Abant Gölü Milli Parki’nda son yagmurlarin ardindan rengarenk çiçekler açti. Çiçekler, Abant Gölü Milli Parki’nin ziyaretçilerini kendine hayran birakan renk cümbüsüne dönüstü. Yesilin her tonunu içerisinde barindiran Abant’ta çiçeklerle donanan yesil alanlar, fotograf tutkunlarina güzel kareler sundu. Çiçekler çevreye yaydigi güzel kokusu ile de milli parka ayri bir güzellik katti.

Çankiri’dan Abant Gölü Milli Parki’na gelen Hüseyin Aysan, "Abant’i her zaman severim. Güzel bir yer. Dört mevsim ayri bir güzelligi var. Sariçam, karaçam, köknar, ladin gibi dogal agaçlar ve göl manzarasi muhtesem. Havasi da güzel. Bizim her zaman herkese tavsiye edebilecegimiz bir yer. Su an ayri bir güzellik içinde, bahari muhtesem, havasi süper. Dinlenmek isteyen, nefes almak isteyen, fotograf tutkunlari için çok güzel bir yer. Çadir kampi yapmak isteyenler için ideal bir yer" dedi.

Hüseyin Aysan’in esi Özlem Aysan ise "Dogal bir yer, çok güzel, çok sevdik. Her zaman geliyoruz. Yolumuzun üzerinde oldugundan sürekli ugruyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile