ABB Gençlik Meclisi Temmuz Ayi Toplantisi Yapildi

ABB Gençlik Meclisi Temmuz Ayi Toplantisi Yapildi

Antalya Büyüksehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Temmuz ayi olagan toplantisini gerçeklestirdi. Gençlik Meclisi Baskani Ozan Sükrü Kayapinar Kemer’de çikan yangindan dolayi üzüntü duyduklarini ifade ederek “Gençlik Meclisi üyeleri olarak aktif destek vermeye haziriz” dedi.

Büyüksehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Temmuz ayi meclis toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Baskan Kayapinar, Kemer ilçesinde meydana gelen yangin nedeniyle derin üzüntü duyduklarini belirterek, bölgedeki yangin söndürme çalismalarina Gençlik Meclisi üyeleriyle birlikte aktif destek vermeye hazir olduklarini ifade etti.

Toplantida ayrica çalisma gruplari olusturuldu. Bu gruplarin farkli konularda etkinlikler düzenleyerek kent gençliginin sosyal ve kültürel gelisimine katkida bulunmasi planlaniyor.

Engelli çalisma grubu kuruldu

Antalya Büyüksehir Belediyesi Gençlik Meclisi Baskani Ozan Sükrü Kayapinar, toplantida olusturulan Engelli Çalisma Grubu’na büyük önem verdiklerini ve özel projeler üreteceklerini söyledi.

Kayapinar, “Belediyemiz engelsiz Antalya çerçevesinde hali hazirda birçok çalisma yürütüyor. Gençlik Meclisi olarak bunlara ek neler sunabiliriz diye bir engelli çalisma grubu olusturduk. Daha önce bagimlilik, istismar, kadina yönelik siddet konusunda çalisma gruplarimizi olusturmustuk. Bu alanlarla ilgili çalislarimizi kurum kuruluslarla isbirligi içinde devam ettiriyoruz. Ayni sekilde engelli vatandaslarimiz, arkadaslarimiz için de özel projelerimizi hayata geçirmeyi planliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile