ABD'de Silahli Sahis FBI Ofisine Girmeye Çalisti

ABD'de Silahli Sahis FBI Ofisine Girmeye Çalisti

ABD’nin Ohio eyaletinde ABD Federal Sorusturma Bürosu’nun (FBI) ofisine girmeye çalisan fakat basarili olamayarak kaçan silahli saldirgan ile polis arasinda çatisma yasandi.

ABD’nin Ohio eyaletindeki Cincinnati kentinde bulunan ABD Federal Sorusturma Bürosu’nun (FBI) ofisine silahli bir sahis girmeye çalisti. Yerel saatle 09.00 siralarinda yasanan olayin ardindan açiklama yapan FBI, "Alarmin devreye girmesinin ardindan silahli saldirgan FBI özel ajanlarini fark ederek kaçti" ifadelerini kullandi. Olay yerinden araciyla uzaklasmaya çalisan saldirganin takip edildigini söyleyen polis sözcüsü, "Araç durdugunda saldirgan ve kolluk kuvvetleri arasinda çatisma yasandi" dedi.

Olayin Eski ABD Baskani Donald Trump’in evinde yapilan aramanin ardindan gerçeklesmis olmasi dikkat çekti.

Trump’in malikanesinde arama yapilmisti

Eski ABD Baskani Donald Trump’in Florida eyaletinde bulunan Mar-A-Lago tatil köyündeki malikanesinde FBI tarafindan 9 Agustos’ta arama yapilmisti. Operasyona tepki gösteren Trump, ekiplerin evindeki bir kasayi da açtigini iddia ederek, “Florida, Palm Beach’teki güzel evim Mar-A-Lago su anda kusatma altinda, büyük bir FBI ajani grubu tarafindan baskin yapilip isgal edildi. Ilgili devlet kurumlariyla çalistiktan ve is birligi yaptiktan sonra evime yapilan bu habersiz baskin gerekli veya uygun degildir. Kasama bile girdiler. Ülkemiz için karanlik zamanlar. Daha önce bir ABD Baskaninin basina böyle bir sey gelmemisti” ifadelerini kullanmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile