ABD İstanbul Başkonsolosu Hunter Düzce'de

Hunter: 'İstanbul her zaman çok yoğun, yapacak çok şey var fakat İstanbul'u bilmek, İstanbul'u anlamak, Türkiye'yi anlamak için yeterli olmuyor. Görev alanımızın içindeki şehirleri gezerek Türkiye'yi daha iyi anlamaya çalışıyoruz'

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles Frederick Hunter, 'İstanbul her zaman çok yoğun, yapacak çok şey var fakat İstanbul'u bilmek İstanbul'u anlamak, Türkiye'yi anlamak için yeterli olmuyor. Görev alanımızın içindeki şehirleri gezerek Türkiye'yi daha iyi anlamaya çalışıyoruz.' dedi.

Hunter, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği kentte Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

Keleş'ten belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Hunter, yaz aylarında görev süresinin sona ermesi dolayısıyla kente veda etmek üzere geldiğini belirtti.

İstanbul'da görev yaptığını ancak İstanbul dışındaki illerde de sorumluluk alanlarının olduğunu aktaran Hunter, 'İstanbul'da görev yapıyoruz. İstanbul her zaman çok yoğun, yapacak çok şey var fakat İstanbul'u bilmek İstanbul'u anlamak, Türkiye'yi anlamak için yeterli olmuyor. Ayrıca Düzce de İstanbul Başkonsolosluğu olarak bizim görev alanımızın içerisindedir. Bunun için görev alanımızın içindeki şehirleri de gezerek Türkiye'yi daha iyi anlamaya çalışıyoruz.' ifadesini kullandı.

Ziyaretin ardından yürüyerek Düzce Ticaret ve Sanayi Odasına geçen Hunter ve beraberindekiler, burada oda başkanı Fahri Çakır ile Orta Doğu'daki gelişmeler, iki ülke arasındaki ticari ilişkiler ve vize konularında görüş alışverişinde bulundu.

Hunter, daha sonra CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Zekeriya Tozan ile yapılan görüşme basına kapalı gerçekleştirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile