Abdullah Avcı: 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadık

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Bucaspor'u 2 - 0 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik ekip ve oyuncular zeminin kötülüğü

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Bucaspor'u 2 - 0 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik ekip ve oyuncular zeminin kötülüğünden şikayet etti.

Oyunun ilk yarısı topu ısrarla yere indirmek istediklerini ancak zeminden dolayı bunu başaramadıklarını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 90 dakika boyunca oyun disiplini elinde tutan oyuncularını kutladığını belirtti.

Ligde 4. senesini oynayan bir takım olduklarını hatırlatan Acvcı, "Her sene üzerine koyan bir takımız. Belli hedefleri koyarsak Avrupa'da da başarılı olabiliriz." dedi.

Sahada bir bütün olarak hareket ettiklerini ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Ekrem, "İlk yarıda da gol bulabilirdik. Zemin çok ağırdı. Emin adımlarla hedeflediğimiz yere gidiyoruz." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Holmen de, Alsancak Stadı'nın zemininden şikayet etti. Holmen, "Saha şartlarından dolayı zor bir maç oldu. Sahada iyi olan bizdik. Hak ettiğimiz sonucu aldık." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile