Abdullah Avci Açiklamasi 'Trabzonspor Vazgeçmeyecegini Gösterdi'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Gaziantep FK maçinin ardindan yaptigi açiklamada, bugün yine Trabzonspor’un vazgeçmedigini gösterdigini belirterek, hedeflere dogru ilerlediklerini söyledi.

Tredyol Süper Lig’in 34. haftasinda sahasinda Gaziantep FK’yi 4-2 maglup eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avci, "Taraftarsiz oynadigimiz Sivasspor ve Gaziantep FK maçlarinda konsantrasyon olarak taraftarsiz oynamakta zorlaniyoruz. Özellikle taraftarimiz bizim için önemli bir oyuncumuz. Lütfen bizi bir daha yalniz birakmasinlar. Ne kadar konussak, ne kadar çalissak oyunun baslangicinda iki sey var. Top rakipteyken ya sert olacaksin ya da topa sahip olacaksin. Erken final paslarinda geçisten gol yedik. Dogru oyun oynayacaksak, oyuna sadik kalacaksak, oyunu döndürme sansiniz fazla oluyor. Ikinci yari itibariyla bir gole bakiyordu. Bu bizi oyunun içine sokacakti. Dogru degisiklikler cevap verdi. Geriden gelip kazanmak son derece önemli" dedi.



"Dragus önemli bir oyuncu"

Trabzonspor’un bugün yine vazgeçmedigini gösterdigini belirten Avci, sözlerini söyle sürdürdü:

"Transfer çalismalarimiz ciddi bir sekilde devam ediyor. Bitmis gibi gözüken ama yaklastigimiz önemli transferler var. Dragus önemli bir oyuncu. Geldigi günden beri Gaziantep FK’ya önemli isler sergiledi. Bugün de bize karsi ciddi bir performans sergiledi. Onuachu ile konusuyoruz. Önümüzdeki sezonun planlamasini yaparken onunla da konusuyoruz. Onuachu onunla konustugumu size söylememis ben de söylemiyim o zaman. O bizim aramizda kalsin. Yarisirken, önümüzdeki sezonun hazirligini yapiyoruz. Daha çok alternatifi olan ve zenginligi olan bir takim için çalisiyoruz."

Oyun olarak gelistiklerini belirten Avci, "Bazen sonuç aliyoruz, bezen de alamiyoruz ama önümüzdeki sezon için daha iyi hale getirecegimiz bir durum olacagini düsünüyorum. Her kulvarda yarisan bir Trabzonspor olusturmak için çalisiyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile