Abdurrahman Dilipak Ve Ömer Karaoğlu Kahta'da

İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Filistin'e denizden gönderilecek olan 20 filoluk yardım konvoyuna katkı için gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak ve ilahi sanatçısı Ömer Karaoğlu Kahta'da düzenlenen konferans ve ezgi şölenine katıldı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Filistin'e denizden gönderilecek olan 20 filoluk yardım konvoyuna katkı için gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak ve ilahi sanatçısı Ömer Karaoğlu Kahta'da düzenlenen konferans ve ezgi şölenine katıldı.
İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde yapılan ve Memur-Sen Kahta temsilciliğinin de destek verdiği konferans ve ezgi şölenine Kahta Müftüsü Burhan Barut, Adıyaman İnsani Yardım Derneği Başkanı ve İHH Gönüllüsü Abdurrahman Gürbüzcan, İHH Doğu ve Güneydoğu Bölge Koordinatörü Selahattin Özer, İHH Kahta Temsilcisi İsmail Tümer, Kahta Memur-Sen Temsilcisi Mehmet Dağ ve çok sayıda davetli katıldı. Program Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla başladı.
Konferansta konuşan Abdurrahman Dilipak, güzel bir amaç için bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Filistin'de yaşananları ve yapılan yardımlar hakkında açıklamalarda bulundu.
Konferansın ardından sahneye İlahi sanatçısı Ömer Karaoğlu çıktı. Bir birinden güzel ilahilerini okuyan Ömer Karaoğlu programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile