Acemi Kasaplar Is Basinda Açiklamasi Acemi Olduklarini Kabul Etmediler

Acemi Kasaplar Is Basinda Açiklamasi Acemi Olduklarini Kabul Etmediler

Kocaeli’de Kurban Bayrami’nin ilk gününde gelenek bozulmazken, kurban yerine yanlislikla kendisini kesen acemi kasaplar hastanenin yolunu tuttu. Acemiliklerini kabul etmeyen kasaplar "Aksilik oldu" dedi.

Kocaeli’de Kurban Bayrami’nin ilk gününde bayram namazini kilan vatandaslar hayvanlarini kesmeye basladi.

Isi profesyonellere birakmak yerine kurbanini kendi kesmek isteyen acemi kasaplar ise solugu hastanede aldi. Satin aldiklari kurbanliklari kendileri kesmeye çalisan ve kesime yardimci olan vatandaslar, ellerini, kolunu ve parmaklarini kesmesi neticesinde yaralandi. Hastanelerin aciline gelen acemi kasaplar, kesiklerine dikis atildiktan sonra yarim biraktiklari ise geri döndü. Acemiligini kabul etmeyen bir vatandas, "Ben kesmedim, biçak kesti. Ilk defa oldu" diye konustu.



"Bir anlik dikkatsizlikle kurban yerine kendimi kestim"

Elini kesen Nurdogan Kuzu, "Bir anlik dikkatsizlikle kurban yerine kendimi kestim. Ilk defa oldu. 5 dikis oldu. Tüm acemi kasaplara dikkatli olmasini tavsiye ediyorum. Bayramimiz güzel geçsin, daha dikkatli çalisalim" seklinde konustu.

Adem Altikaya ise, "Acemi kasap diye yazmayin. Bu acemilik degil de aksilik oldu. 10 senedir kurban kesiyorum, bu sene aksilik oldu" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile