Acemi Kasaplar Solugu Hastanede Aldi

Acemi Kasaplar Solugu Hastanede Aldi

Bursa’da kurban kesimi sirasinda kendini yaralayan acemi kasaplar, hastanelerin acil servislerine akin etti.

Yurt genelinde oldugu gibi Bursa’da da Kurban Bayrami’nin ilk gününde hastaneler acemi kasaplar ile doldu. Kurbanlik kesimi sirasinda biçak veya satirla kendini yaralayan vatandaslar, solugu acil servislerde aldi.

Bursa’da her Kurban Bayrami’nda oldugu gibi bu yil da acemi kasaplar sabahin erken saatlerinden itibaren acil servisi doldurdu. Bursa’nin Inegöl ilçesinde Kurban Bayrami’nin ilk dakikalarindan itibaren Inegöl’ün çesitli mahallerinden ‘acemi kasap’ haberleri gelmeye basladi.

Kurban kesmeye çalisirken kendini yaralayan çok sayida vatandas geçmis bayramlarda da oldugu gibi bu bayram da Inegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kostu.

Yaralilarin büyük bir kismi yapilan ilk müdahalelerin ardindan taburcu edildi. Bazi vatandaslar ise ambulanslarla Bursa’daki çesitli hastanelere sevk edildi. Sehir Hastanesi ve Yüksek Ihtisas Egitim Arastirma Hastanesi basta olmak üzere birçok özel hastanenin acil servis bölümleri kurban keserken kendilerini yaralayan acemi kasaplarla doldu. Bursa’da kurban keserken kalp krizi geçiren bir vatandasin da kaldirildigi Çekirge Devlet Hastanesinde yapilan tüm müdahaleye ragmen kurtarilamayip hayatini kaybettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile