Acı haberi alan Turgutlulu şehidin ailesi hastaneye kaldırıldı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın (

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın (22), Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki evinde, acı haber üzerine fenalaşan şehiden annesi Hatice Yılmaz ve baba Salih Yılmaz hastaneye kaldırıldı.

Şehit Yılmaz'ın, askerlik hizmetinin ardından, uzman erbaşlık sınavına girdiği ve bir yıl önce göreve başladığı öğrenildi.

Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde ikamet eden ailesi Hakkari'den gelen acı haberle yıkıldı. Aile, oğullarının şehit olduğu haberini, eve gelen askeri yetkililerden öğrendi. Şehitlik haberinin ilçede duyulmasının ardından şehit Yılmaz'ın yakınları, arkadaşları ve vatandaşlar evin önünde toplandı.

Şehidin evi, sokağı ve ilçeye Türk bayrakları asıldı. Aileyi ilk olarak Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Binbaşı Tarık Ercan, Belediye Başkanı Serhat Orhan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ziya Çamur ziyaret etti.

Şehidin annesi Hatice Yılmaz ve babası Salih Yılmaz, oğullarının şehadet haberi üzerine fenalaştı. Anne ve baba, evin önünde hazır bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın, bir süre önce ailesinin yanına izne geldiği, bir hafta önce görev yerine döndüğü belirtildi. Şehit Onbaşı Yılmaz'ın cenazesinin, yarın öğle namazı ardından Pazar Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilmesi bekleniyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile