ACİL İHTİYAÇ!

Fenerbahçe, orta sahasında savunmaya dönük oyuncularını bir bir sakatlığa kurban verirken, özellikle Cris...


Fenerbahçe, orta sahasında savunmaya dönük oyuncularını bir bir sakatlığa kurban verirken, özellikle Cristian'ın kötü performansı Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yönetimi harekete geçirdi.
Sarı - lacivertliler ara transferde kadrolarına yeni bir ön libero katmak için ciddi arayışa geçerken, Cristian'ı da zarar etmeden elden çıkarmanın yollarını arıyor.
Bu sezon yaptığı çok sayıdaki transfere rağmen, orta alandaki sorununu bir türlü çözemeyen, özellikle Selçuk'un sakatlığından sonra ön liberoda seçeneksiz kalan Fenerbahçe'de Emre'nin de sakatlığı bardağı taşırdı.

Kolları sıvadı
Bir ara kadro dışı kalan ancak daha sonra Kocaman tarafından yeniden takıma alınan Cristian'ın son iki maçtaki görüntüsü hem takım arkadaşlarını, hem de hocasını çileden çıkardı. Kocaman'ın kolları sıvadığı ve ekibiyle birlikte Avrupa'da ön libero baktığı öğrenildi.
Fenerbahçe'nin bunun dışında bir stoper ve sol bek arayışına da gittiği, devre arasında radikal hamlelerin yapılmasının kaçınılmaz olduğu bildirildi. Bilica ve Cristian'ın takımdan kesinlikle gitmek istediği, Santos'un ise kalan beş haftadaki performansına göre takımda kalıp kalmayacağının netleşeceği kaydedildi.
Bu arada Kocaman'ın son oynanan maçların kasetlerini tekrar tekrar izlediği ve oyuncularının saha içindeki performansını analiz ettiği, buna göre yönetime ayrıntılı bir rapor vereceği belirlendi.


Milli uyarı
Fenerbahçe Yönetimi, Milli Takımlara çağrılan futbolcularının federasyonlarına uyarı yazısı göndererek sakatlık konusunda önlem alınmasını istedi.
Sarı-lacivertli takımın son zamanlarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle zor günler geçirdiği belirtilen yazıda yoğun maç programının göz önünde bulundurulması, bu özel milli karşılaşmalarda sakatlıkları olan oyuncuların oynatılmaması istendi. Fenerbahçe'nin yerli ve yabancı dokuz oyuncusu milli takımlarda bulunuyor.
Öte yandan Fenerbahçe, Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından dün başladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile