Acili Baba, Depremden Bu Yana Evlatlarindan Gelecek Haberi Umutla Bekliyor

Acili Baba, Depremden Bu Yana Evlatlarindan Gelecek Haberi Umutla Bekliyor

Hatay’da yasayan Selahattin Kiliç, asrin felaketinden bu yana evladi, gelini ve torunundan gelecek haberi umutla bekliyor.

Kahramanmaras merkezli depremlerde 25 bine yakin insan vefat etmis, Antakya ilçesi yerle bir olmustu. Asrin felaketine Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi’nde bulunan Ilke Apartmani’nda yakalanan 32 yasindaki Mustafa Kiliç, 29 yasindaki Hasret Kiliç ve 5 yasindaki evlatlari Asel Kiliç deprem sonrasi adeta yok oldu. Felaketin üzerinden 16 aya yakin süre geçmesine ragmen evladinin ailesinden haber alamayan acili baba Selahattin ve anne Fatma Kiliç, aylardir gelecek haberi umutla bekliyor. Her özel günde ve bayramda aci çeken aile, ölü ya da diri evlatlarini istiyor.

"Halen çocuklarimdan umutluyum, insallah çocuklarim geri döner"

Acili baba Selahattin Kiliç, 16 aydir evlatlarindan gelecek haberi umutla beklediklerini belirterek, "6 Subat’ta meydana gelen depremden bu yana oglum, ikizlere hamile gelinim ve 4 yasindaki torunum Asel’e hala ulasamadik. Her tarafi arastirmamiza ragmen ulasamadik. Halen çocuklarimdan umutluyum, insallah çocuklarim geri döner. Sag yada ölü onlari umarim bulabiliriz. Hala haber bekliyoruz, 16 ay oldu ama maalesef hiçbir yerden bir sey çikmiyor. Umutla, bekliyoruz" dedi.

Evlatlarinin acisiyla caninin çok yandigini belirten Fatma Kiliç, "6 Subat’tan beri oglum, gelinim ve torunumdan hiçbir sekilde haber alamiyoruz. Ölüler mi, hayattalar mi bilmiyoruz. Artik bu ise bir el atilsin canimiz, çok aciyor. Çok özledim çocuklarimi, en fazla torunumu özledim. DNA eslestirilsin, fethi kabirler yapilsin ve arastirilsin. Canimiz çok yaniyor" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile