Acili Baba Yusuf Erdinç Ogluna Seslendi Açiklamasi 'Senin Yerin Türkiye Cumhuriyetidir'

Acili Baba Yusuf Erdinç Ogluna Seslendi Açiklamasi 'Senin Yerin Türkiye Cumhuriyetidir'

Çocuklarinin terör örgütü PKK tarafindan daga kaçirildigi iddiasiyla HDP Diyarbakir il baskanligi önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnisi 778’inci gününde de devam ediyor.

Çocuklarinin terör örgütü PKK tarafindan kaçirildigi iddiasiyla 3 Eylül 2019’da farkli kentlerden Diyarbakir’a gelen ailelerin HDP il binasi önünde baslattigi oturma eylemi 778’inci gününde de sürüyor. Van Gürpinar’dan gelen Yusuf Erdinç, Istanbul’da 2015 yilinda hukuk fakültesi bölümü ögrencisiyken iddiaya göre kandirilarak daga götürülen oglu Mikail Erdinç için evlat nöbetinde eyleme devam ediyor. Evladini alsa da eyleme son vermeyecegini kaydeden baba Erdinç, ogluna ’teslim ol’ çagrisi yapti. Erdinç, “Oglum HDP tarafindan kaçirildi buraya getirildi.

Ben gelene kadar oglumu koparip götürdüler, Amerika’ya teslim ettiler. Ben buradan oglumu çagiriyorum, 2015’ten bu yana senin pesini birakmadim. Sen gelmeden ben burayi terk etmeyecegim. Kurban olayim birak gel, orasi senin yerin degil senin yerin Türkiye Cumhuriyetidir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile