Acılı Eş: Vicdanı Varsa Teslim Olsun

Acılı Eş: Vicdanı Varsa Teslim Olsun

İzmir'de vicdansız bir sürücünün çarparak ölümüne sebep olduğu Cihan Medya Dağıtım (CMD) çalışanı İzzet Kantaş (37) son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları ve duaları ile uğurlandı.

Üç çocuğu yetim kalan acılı eş Derya Kantaş (31), eşinin ölümüne sebep olduktan sonra kaçan vicdansız sürücüye, 'Vicdanı varsa teslim olsun. Kolumuzu kanadımızı kırdı. ' diye seslendi.

Zaman gazetesinin dağıtımını yapan İzzet Kantaş'a, cumartesi günü sabaha karşı saat 04.00 sıralarında 35 FZ 069 plakalı motosikletiyle gazete dağıtımını yapmaya giderken plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarpttı. Kantaş'a çarpan otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. İzzet Kantaş'ı yerde yaralı halde yatarken fark eden ticari taksi sürücüsü, 112 ve polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri, Kantaş'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. Olayın ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan İzzet Kantaş'ın cenazesi bugün öğle saatlerinde ailesine teslim edildi. Cenaze, Kantaş'ın eviyle aynı sokakta bulunan Eski İzmir Mahallesi'nde Yeşilyurt Yeşiltepe Merkez Camii'ne getirildi. Kantaş, ikindi namazından sonra Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Camiyi dolturan yüzlerce insan, merhum Kantaş'a haklarını helal etti. Cenazede Kantaş gibi Cihan Medya Dağıtım çalışanı olan üç kardeşi taziyeleri kabul etti. Mesai arkadaşları da cenazeye motosikletleriyle katılarak Kantaş'ı son yolculuğuna uğurladı. Babalarının ölümünden haberleri olmayan 11 yaşındaki Yusuf, 7 yaşındaki Can ve 1 yaşındaki Yağmur akrabalarının evlerinde her şeyden habersiz bekletildi. Cenaze törenine Zaman Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Vahit Yazgan ve Cihan Medya Dağıtım yöneticileri de katıldı.

TÜM GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR
Kazanın ardından Kantaş'a çarpıp kaçan otomobilin plakasının belirlenmesi için polis yol güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Kamera kayıtlarından çarpıp kaçan aracın açık renkte bir otomobil olduğu tespit edildi; ancak marka ve model henüz belirlenemedi. Emniyet yetkilileri, pazartesi günü incelenecek yeni kamera kayıtları sonucunda yeni ipuçlarına ulaşacaklarını kaydetti. Kaza sırasında otomobilden koparak çevreye yayılan parçalar, polis tarafından incelemeye alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile