Actavıs Trabzon'da Çalışmalarına Başlıyor

Actavıs Trabzon'da Çalışmalarına Başlıyor

Dünyanın ilk 5 eşdeğer ilaç üreticisi arasında yer alan Actavis, Türkiye eşdeğer ilaç pazarındaki payını artırmayı hedefliyor

  Dünyanın ilk 5 eşdeğer ilaç üreticisi arasında yer alan Actavis , Türkiye eşdeğer ilaç pazarındaki payını artırmayı hedefliyor . Trabzon ' da 25 çalışanı ile bölgede büyük etkinliğe sahip olan Actavis , toplum sağlık bilincinin artırılmasını hedeflediği sosyal sorumluluk projelerini bölgeye taşımak için çalışmalara başlıyor .
2009 yılında başladıkları yeniden yapılanma süreci ile ilaç sektöründe deneyimli , genç ve dinamik bir ekip kuran , hem müşteriyi hem de çalışanlarını memnun etmeye odaklı bir iç işleyişe yönelen Actavis , Türkiye ' yi Ortadoğu ve Avrupa ' da lider yapmayı hedefliyor . Bu hedefler doğrultusunda Trabzon ' a verdikleri önemin altını çizen Actavis Pazarlama ve Satış Direktörü Altan Görseval , özellikle kalp damar sistemi ve merkezi sinir sistemi ile ilgili hastalık sıklığının yüksek olduğu bölgede , hekim ve eczacılara 25 kişilik Actavis ekibi ile nitelikli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi . 2011 yılında 20 yeni ürün hedeflediklerini belirten Görseval , toplum sağlık bilincinin artırılmasına yönelik geliştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinin , bölgede bir bilinçlendirme kampanyası kapsamında çok yakın bir süre içinde başlayacağını açıkladı .
Öte yandan 13 ülkede üretim tesisi ve 10 binin üzerinde çalışanı ile dünyanın ilk 5 eşdeğer ilaç üreticisi arasında yer alan Actavis Grubu , 40 ülkede faaliyet gösteriyor . AR-GE ' ye yılda ayırdığı 250 milyon dolar ve 830 ' dan fazla ürünü ile eşdeğer ilaç sektöründe en geniş ürün portföyünün sahibi olan Actavis Grubu , müşterilerine zamanında , yeterli ve yüksek kalitede ilaç sağlıyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile