Ada Alışveriş Merkezi Öğretmen Günü Etkinliği Düzenliyor

Sakarya'da alışveriş ve eğlencenin bir arada yaşandığı Ada Alışveriş Merkezi keyifli etkinlikler sunmaya devam ediyor

Sakarya'da alışveriş ve eğlencenin bir arada yaşandığı Ada Alışveriş Merkezi keyifli etkinlikler sunmaya devam ediyor. 24 Kasım'da, Ada Alışveriş Merkezi'ni ziyaret edecek tüm öğretmenler Demonte Ürünleri Monte Etme yarışmasına katılarak eğlenceli dakikalar geçirme fırsatına sahip olacak. Monte işlemini en hızlı yapan yarışmacıya montajını yaptığı ürün hediye edilecek.
Sakarya'da aradığınız her şeyi tek bir adreste bulabileceğiniz Ada Alışveriş Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinliklerle alışverişlere keyif katmaya devam ediyor. 24 Kasım Çarşamba günü Şahin Okulları Örgenci Korosunun saat 18.00'de vereceği mini konserin ardından saat 18.30' da Ada AVM'yi ziyaret eden tüm öğretmenler, Tekzen ve Ada AVM iş birliğinde düzenlenecek 'Demonte Ürünleri Monte Etme' yarışmasına katılarak, yaratıcılıklarını gösterecekleri, keyif dolu dakikalar yaşayacaklar. Yarışma sonunda en hızlı monteyi yapan yarışmacı, ödül olarak kendi montajını yaptığı ürünü kazanacak.
En seçkin markalara ait, en trendi ürünlerin satıldığı mağazaları tek bir çatı altında buluşturan Ada Alışveriş Merkezi, 24 Kasım'da hızına ve becerisine güvenen tüm öğretmenlerin buluşma noktası olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile