Ada Avm'den Çocuklara Yönelik Hafta Sonu Etkinlği

Ada Alışveriş Merkezi, Fransız eğitim sisteminde pedagojik bir araç olarak kullanılan ve çocukların hayal güçlerini geliştirmelerini sağlayan kapla tahta oyuncaklarını 02 ve 03 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği "Kapla" etkinliği ile minik ziyaretçileri ile buluşturuyor

Ada Alışveriş Merkezi, Fransız eğitim sisteminde pedagojik bir araç olarak kullanılan ve çocukların hayal güçlerini geliştirmelerini sağlayan kapla tahta oyuncaklarını 02 ve 03 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği "Kapla" etkinliği ile minik ziyaretçileri ile buluşturuyor.
Ada Alışveriş Merkezi, "Kapla" ile farklı etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. 2-3 Ekim tarihlerinde Ada Alışveriş Merkezini ziyaret edenler, Fransız eğitim sisteminde pedagojik bir araç olarak kullanılan ve dünya çapında birçok ödüle sahip kapla oyuncaklarını keşfetme fırsatına sahip olacak. Flamancada cüce tahta anlamına gelen "Kabouter Plankjes" kelimelerinin kısaltması olan "Kapla", yüzde 100 doğal ve kaliteli sahil çamından elde edilen birbirinin tıpatıp aynısı olan tahta parçalardan oluşuyor. Kapla ile çocuklar hayal güçlerini çalıştırarak sadece el dengesiyle tahtaları bir araya getiriyor ve birbirinden farklı şekiller elde ediyorlar. Kanada'dan Fransa'ya kadar birçok ülkede en iyi oyuncak ödülüne layık görülen "Kapla" ile çocukların ustalık becerileri hayal gücüyle birleşirken, aileler ise bu farklı aktivitede çocuklarına destek olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile