Adalesinde Sertleşme Yaşayan Mehmet Akgün, Antrenmanı Yarıda Bıraktı

Gençlerbirliği, Spor Toto Lig'de normal sezonun son haftasında karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa, yardımcıları Edward Sturing, Bülent Kayıtken ve Levent Zorluer yönetiminde yapılan idman, 1 saat sürdü.

Antrenmana koşuyla başlayan futbolcular, topla ısınmanın ardından 5'e 2 top kapmaca oynadılar. İdman, dar alanda kontrol-pas çalışmasıyla sona erdi.

Antrenmana, salonda çalışan Curri ve Emre Aygün katılmazken, koşu sırasında adale sertleşmesi yaşayan Mehmet Akgün ise idmanı yarıda bıraktı. Bu futbolcunun teknik direktör Çapa'nın forma vermesi durumunda yarın oynayabileceği öğrenildi.

Kart cezalısı bulunmayan kırmızı-siyahlı ekip, saat 15.00'de uçakla İstanbul'a hareket edecek.

-Sağlık ekibinde 2 eksik-

Gençlerbirliği'nin sağlık ekibi bugünkü antrenmanda 2 eksikle görev yaptı.

Ligin son haftasında karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlılarda, Uzman Doktor Savaş Kudaş yönetimindeki sağlık ekibi de futbolcuları hazırlamak için yoğun gayret sarf ediyor.

Yaşadıkları sakatlık nedeniyle sezonu kapattıkları açıklanan Curri'yi koşulara başlama seviyesine, Emre Aygün'ü ise salonda çalışma düzeyine getiren sağlık ekibi, bugünkü çalışmada 2 elemanından yoksun yer aldı.

Sağ el bileğinde kırık tespit edilen fizyoterapist Mehmet Şen çalışmayı kenardan izlerken, üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren Uzman Fizyoterapist Özgür Taka ise evinde istirahat etti.

Taka'nın ve Şen'in İstanbul'a götürülmeyeceği ve bu karşılaşmada sağlık ekibinin Kudaş ve masörler Hakan Gökbulut ile Mehmet Can'dan oluşacağı bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile