Adalet Eski Bakanı Seyfi Oktay'ın Gözaltına Alınması

Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk, Ergenekon soruşturması kapsamında Adalet eski Bakanı Seyfi Oktay'ın gözaltına alınmasıyla ilgili olarak, "Sayın Oktay hakkında böyle bir tutuklama kararı verilmesini üzüntüyle karşılıyorum" dedi

  Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk , Ergenekon soruşturması kapsamında Adalet eski Bakanı Seyfi Oktay ' ın gözaltına alınmasıyla ilgili olarak , " Sayın Oktay hakkında böyle bir tutuklama kararı verilmesini üzüntüyle karşılıyorum " dedi .
Türk Türkiye Noterler Birliğinin 39 . Olağan Kongresi ' nde Adalet eski Bakanı Seyfi Oktayın gözaltına alınmasıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı . Türk , " Bizim tarihimizde Ergenekon bir çıkış yoludur . Görünen o ki Türkiye ' de yaygın bir uygulamayla Ergenekon soruşturması bir çıkmaza doğru götürülmektedir . Temennimiz en kısa zamanda bu süreç içerisinde gözaltına alınanlar ve tutuklananlar yargı önüne çıksın . Herkes elbette kendisine yöneltilen suçlamalar hakkında savunma olanağını bulsun .
Sayın Oktay hakkında böyle bir tutuklama kararı verilmesini üzüntüyle karşılıyorum . Dilerim ki en kısa zamanda yargı önüne çıkarak kendisini savunma olanağı bulur . Bu konuda böylece sonuçlanır " diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile