İngiltere milli takımının eski kaptanı Tony Adams, Azerbaycan ligi takımlarından FK Gabala'nın başına geçti. Adams, FK Gabala ile üç yıllık sözleşme imzaladı.
Arsenal ve İngiltere milli takımının eski kaptanı, "bu fantastik projeye katıldığım için çok mutluyum. Çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.
43 yaşındaki Adams, "bana böyle bir fırsat tanındığı için minnetarım. Kulübü uluslararası landa yukarıya taşımak için çalışacağız. bu kesinikle tarihi bir an" diye konuştu.
Azerbaycan medyasına göre Adams yılda 1.5 milyon dolar kazanacak, ancak İngiliz çalıştırıcı rakamın çok daha az olduğunu söyledi.
Bakü'nün 200 metre kuzeyindeki Gabala şehrinin takımı olan FK Gabala beş yıl önce kuruldu ve 15 haftası geride kalan ligde 26 puanla beşinci sırada yer alıyor.
CNN Türk
Adams Azerbaycan takımıyla anlaştı
İngiltere milli takımının eski kaptanı Tony Adams, Azerbaycan ligi takımlarından FK Gabala'nın başına geçti.



















