Adana Ak Gençlik’ten Karataş İlçe Teşkilatına Ziyaret

Adana Ak Gençlik’ten Karataş İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları, Ramazan ayı içinde başlattığı ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe ziyaretlerinin ilkini İmamoğlu ve Kozan'da, ikincisini Ceyhan’da üçüncüsünde ise Yüreğir ilçesinde gerçekleştiren AK Parti Gençlik Kolları'nın bu sefer ki durağı Karataş İlçe Teşkilatı oldu.

AK Parti Karataş İlçe Başkanlığı hizmet binasında gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Karataş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Orhan, toplantıların fikir alışveriş bakımından önemine değinerek kendilerini yalnız bırakmayan il yönetimine teşekkür etti.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay da, seçim çalışmalarında başarının altında yatan en önemli faktörün koordineli çalışma ve aynı dili kullanmak olduğunu ifade ederek, konuyla ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Gerçekleştirilen toplantıların en önemli gündem maddesinin sandık esaslı çalışma sistemi olduğunun altını çizen Ay, konuyla ilgili hazırlanmış olan sunumla teşkilat mensuplarına bilgi alışverişinde bulundu.

2014 yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu kaydeden Ay, gençlik kolları olarak üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirerek Karataş'ta yine AK Parti bayrağını dalgalandıracaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi.

Toplantı öncesinde AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetimi, Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı’yı da makamında ziyaret etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile