Adana Atlıspor Kulübü'nden Güz Kupası Engel Binicilik Yarışması

Adana Atlıspor Kulübü'nden Güz Kupası Engel Binicilik Yarışması

Adana Atlıspor Kulübü Güz Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışması 26â€"28 Kasım tarihleri arasında Adana'da yapılıyor.

Adana Atlıspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kanat, beraberinde Halil Durukan, Bahri Yılmaztürk, Ahmet Namlı, Mehmet Demirkıran, Ertan Liman, Ersin Şendoğan ve Muharrem Keklikçi ile kulüpte düzenlediği basın toplantısında, "26-27-28 Kasım 2010 tarihleri arasında kulübümüzde yapılacak olan İller arası Güz Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Türkiye Binicilik Federasyonunun en prestijli ve yüksek potansiyelli yarışmalarından olup, Kemer Golf & Country Club, S Uluslararası Binicilik Merkezi, İstanbul Atlı Spor Kulübü, Sipahi Ocağı Binicilik Kulübü, Ankara Binicilik İhtisas Kulübü, Ankara Atlı Spor Kulübü, Adana Atlı Spor Kulübü, Başkent Binicilik Kulübü, Konya Binicilik Ekibi, Antalya Orfe Binicilik Kulübü, Kara Kuvvetleri Binicilik Ekibi, İzmir Atlı Spor Kulübü ve Ankara Belediyesi Binicilik Kulübü, toplam 13 kulüpten 50 sporcu ve 70 civarında atın katılımıyla gerçekleştirilecektir" dedi.
Kanat, bu tür önemli yarışları yapabilmek için birkaç yıldır çok önemli alt ve üst yatırımları tamamladıklarını belirterek, "Uluslar arası standartlarda olan kulübümüzde Ulusal ve Uluslararası yarışmaları rahatlıkla yapabilmekteyiz. 26-27-28 Kasım 2010 tarihleri arasında Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek olan binicilik müsabakalarına sponsor firma olarak, Türk Hava Yolları,Yol bulan Baştuğ Metal, Arbella Makarna,Otokoç Volvo,Riva Reşatbey Otel, Coca Cola , Türkiye Jokey Kulübü, Nasa İnşaat, Karma, Grup Vega Özel Güvenlik bu yarışmalara sponsor firma olarak katkı sağlamıştır" diye konuştu.
Atlıspor Kulübüne her zaman Adana Valisi İlhan Atış'ın büyük destekleri olduğunu ifade eden Kanat, "Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca Büyükşehir belediyemizden de destek görüyoruz. Bundan sonra da bizlere katkılar vereceklerini söylemişlerdir" dedi.
Bu yarışmaların Adana'nın tanıtımı içinde çok önemli olduğunu vurgulayan Kanat, "İlimize sağlayacağı katkı sadece tanıtımla sınırlı kalmayıp, ekonomik yönden de katkı sağlayacaktır. Bu tür organizasyonların her alanda artması, sporumuza ve sporcumuza gelişim olarak geri dönmektedir. 3 gün boyunca birbirinden keyifli yarışları ücretsiz izlemeleri ve hoş bir hafta sonu geçirmeleri için tüm Adana halkını kulübümüze davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile