Adana'da 'Baygaralar' Çetesinin Geri Kalan Üyeleri De Alasagi Edildi

Adana'da 'Baygaralar' Çetesinin Geri Kalan Üyeleri De Alasagi Edildi

Adana’da ‘Baygaralar’ organize suç örgütüne yapilan operasyonda firar olarak aranan 4 kisi saklandigi evde yakalandi. Yakalanan süphelilerden birinin örgüt adina eylemleri organize eden ve yaptiran kisi oldugu ögrenildi.

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, 23 Ekim’de Ramazan Baygara’nin liderligini yaptigi ‘Baygaralar’ organize suç örgütüne yönelik yapilan operasyonla çökertildigini duyurmustu. Adana Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, operasyonda ele geçirilemeyen firar olarak aranan Kemal T., Çetincan Ç., Ali B. ve Hikmet A.’yi yakalamak için çalisma baslatti.

KOM polisleri, firar örgüt üyelerinin Çukurova ilçesinde bir adreste saklandigini tespit etti. Bunun üzerine söz konusu eve operasyon yapildi. Yapilan operasyonda 4 süpheli ters kelepçe takilarak etkisiz hale getirildi.

Evde yapilan arama çalismasinda 2 ruhsatsiz tabanca ele geçirildi.

Süphelilerden Kemal T.’nin adam yaralama gibi birçok suçu planlayip hem eylem yaptirdigi hem de yaptigi ögrenildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Kemal T. ile Çetincan Ç. çikarildigi mahkemece tutuklanirken, Ali B. ve Hikmet A. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile