Adana'da Kamyonette Sıkışan Yaralı Kurtarıldı

Merkez Sarıçam ilçesinde kamyonla kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi araç içerisinde sıkıştı Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, araçta sıkışan kişi, bir vatandaşın olay yerine iş makinesiyle gelip çalışmalara destek vermesiyle kurtarıldı.

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde, kamyonla kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araç içerisinde sıkışan kişi, vatandaşın iş makinesiyle destek vermesi ve Can-Kur ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Sarıçam ilçesi Buruk Mahallesi Kozan Caddesi'nde kırmızı ışıkta bekleyen Mehmet Demiray idaresindeki 01 CRH 52 plakalı kamyona Murat Aşkın yönetimindeki 01 FCS 65 plakalı kamyonet arkadan çarptı.

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, kamyonetteki Mustafa Aykut araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

Güvenlik kamerası görüntülerine, kazanın ardından çok sayıda vatandaşın olay yerine koşması yansıdı. Bir vatandaş da iş makinesiyle kaza yerine gelerek kamyonette sıkışan Aykut'un kurtarılması çalışmalarına destek verdi.

Olay yerine gelen Can-Kur ekiplerinin de müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkartılan Aykut, ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, hasarlı araçların olay yerinden kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile