Adana'da Kapkaç İddiası

Adana'da iki kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı ileri sürülen şüpheli tutuklandı.

Merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'nde 3 hafta önce Sibel Bingül'ün (35) içinde cep telefonu, 100 lira, 2 altın bileklik ve bir yüzük bulunan çantası, yürüdüğü sırada yanına yaklaşan motosikletli şüpheli tarafından çalındı.

İhbar üzerine polis ekipleri, zanlının eşkal bilgisini alarak araştırma başlattı.

Bu olaydan iki hafta sonra da merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan Regülatör Köprüsü'nde yürüyerek evine giden Yeşim Karacan'ın (21) içinde 7,5 lira ile cep telefonu bulunan çantası motosikletli zanlı tarafından aynı yöntemle çalındı.

İki kapkaç olayının faili olduğu belirlenen İbrahim A. (20), Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

Zanlının, 'yaralama, hırsızlık, yağma, kapkaç ve ruhsatsız tabanca bulundurma' suçlarından çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu öğrenildi.

Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece cezaevine gönderildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile