Adana'da Madde Bagimlisi Iki Kisi Ziraat Bankasi'nin Camlarini Kirdi

Adana'da Madde Bagimlisi Iki Kisi Ziraat Bankasi'nin Camlarini Kirdi

Adana’da iki madde bagimlisi Ziraat Bankasi’nin camlarini parke taslariyla kirdi. Saldiri sonrasinda sahislar yakalanirken subede maddi hasar olustu.

Olay, Merkez Seyhan ilçesi Resatbey Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, uyusturucu bagimlisi Firat Y. (23) ve Cenk M. (29) Stadyum Caddesindeki Ziraat Bankasi önüne gelerek bilinmeyen bir nedenle parke tasiyla bankanin camlarini kirmaya basladi.

Çevredeki vatandaslar olay esnasinda süphelilere tepki gösterirken, öfkesi dinen süpheliler hiçbir sey olmamis gibi olay yerinden ayrildi. Banka subesinde ise maddi hasar meydana geldi.

Firay Y. ve Cenk M. ise olayin ardindan caddede yürüdükleri esnada polis ekiplerince yakalanarak ifadeleri alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

Etraftakiler tepki gösterince hakaret ederek uzaklastilar

Olayin görgü sahidi Riza Yildizli, "Iki kisilerdi, birisi yolun ortasinda duruyordu. Eline parke tasi almisti. Parke tasi ile bankanin camina vurdu hatta bankanin cami da kirildi. Etraftakiler tepki gösterince de hakaret ve küfürler ederek uzaklastilar. Büyük ihtimal madde kullaniyorlardi, onun etkisindelerdi" dedi.

Öte yandan, geçtigimiz günlerde yine bir uyusturucu bagimlisi, seyir halindeki aracinin kaputuna atladigi bir kadina dehseti yasatarak 20 araca zarar vermis ve yakalanip tutuklanmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile