Adana'da Sevgililer Kamyonet Çaldi

Adana'da Sevgililer Kamyonet Çaldi

Adana’da bir kadin 8 yasindaki çocugu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldi. Olayin ardindan kadin ve sevgilisi tutuklandi.

Olay, 21 Mart günü Seyhan ilçesine bagli Tellidere Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Aykut T. (29), sevgilisi Arzu Y. (44) ve oglu H.Y (8) ile birlikte disari çikti. Bir süre sonra süpheliler, park halindeki Raha H.’in kamyonetini çalmaya karar verdi.

“Kadin direksiyona geçti, oglu ve sevgilisi araci itti”

Arzu Y. kamyonetin camini kirip kapisini açarak direksiyon basina geçerken oglu H.Y ve sevgilisi Aykut T. araci itmeye basladi.

Çaldiklari yerden araci uzaklastirdiktan sonra Arzu Y. araca düz kontak yapti. Süpheliler çaldiklari kamyoneti daha sonra Mithatpasa Mahallesi’nde birakip kaçti. Bu anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Ise gitmek için asagi inen Raha H. aracinin çalindigini fark edince durumu polise bildirdi. Olay yerine Asayis Sube Müdürlügüne bagli Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler güvenlik kameralarini incelemeye basladi.

Oto hirsizlik polisleri kamyoneti çalanlarin Arzu Y. ve Aykut T. oldugunu tespit etti. Aykut T. evine yapilan operasyonda gözaltina alindi. Sevgilisi Arzu Y.’nin de bir süre önce baska bir suçtan yakalanip tutuklandigi belirtildi.

“Bir yere gidecegiz, bu araci çalalim”

Emniyetteki sorgusunda kendisini savunmak için sevgilisi Arzu Y.’yi suçlayan Aykut T., ”Arzu’nun evinde içki içerken, sokaktaki kamyoneti gösterip, ‘Bir yere gidecegiz, bu araci çalalim’ dedi.

Sonra direksiyona geçip, araci da itmemizi istedi. Araci park edip, bir eve girdi. Ben de evime döndüm” dedi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Aykut T. çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile