Adana'daki Yasadışı Dinleme Operasyonu

Adana'da yasa dışı dinlemelere yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2'si eski istihbarat şube müdürü, biri emekli 8 emniyet mensubunun sorgulamaları sürüyor.


Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Adana 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan izinle bugün sabah saatlerinde operasyon başlatıldı.

Evlerinde ve makamlarında arama yapıldıktan sonra gözaltına alınan 8 emniyet mensubu, Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Gözaltındaki İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı'ndan Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu Öğretmen Müdür Yardımcısı olarak atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü İ.B., İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü'ne atanan E.Y., 100. Yıl Polis Merkez Amirliği'nde Grup Amiri olan Komiser F.M. ile İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları R.K., M.A., H.S., A.Ş. ile aynı şubede görev yaparken emekli olan A.K.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile