Adana'dan Kısa Kısa

Adana Büyükşehir Belediyesi futbol okullarında bin 100 çocuk eğitim görüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Büyükşehir Belediyesi futbol okulları, Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam'da faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışmalar, eski Milli Futbolcu Tekin İncebaldır koodinatörlüğünde devam ediyor.
İncebaldır, ilk kez Büyükşehir Belediyesinin desteklediği futbol okullarının üç hafta önce faaliyete geçtiğini anımsattı.
Okulların Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün başlattığı yerinde ve önemli bir proje olduğunu belirten İncebaldır, "Gerçekten de Adana'nın böyle bir projeye ihtiyacı varmış. Halkımızın ilgisini, çocukların ve velilerin memnuniyetini görünce bunu daha iyi anlıyorum. Onun bize güvenini sarsmadan çocuklarımıza futbol eğitimi vermek için vargücümüzle çalışıyoruz. Çocuklardan ve velilerden olumlu değerlendirmeler alıyoruz. Bu ilk yılımız ve inşallah önümüzdeki yıl kapasiteyi genişleterek daha iyisini yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Projeden faydalanan çocukların velileri de sporla çocukların sosyalleşip, özgüvenlerinin artığını belirterek, projeyi hazırlayan ve uygulayanlara teşekkür etti.

- Sarıçam Belediyesinin park çalışmaları

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, park ve yeşil alan yapımı noktasında belediye olarak önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Başkan Uludağ, yazılı açıklamasında, ilçede mevcut park ve yeşil alanların elden geçirileceğini kaydetti.

Sarıçam'a çok önemli iki önemli parkın yapımı için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Uludağ, parkların yanı sıra Kozanyolu kenarındaki yürüyüş yolunun tekrar düzenlemesini yapacaklarını bildirdi. Uludağ, "Kısa dönemde 10 adet yeni park yapmayı planlıyoruz. Ayrıca daha önce yapılan tüm parkları elden geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile