Teknik Sorumlu Gürcan, antrenörler Yaşar Kartal, Ali Hikmet Aydınoğlu, Eren Talu, Tekin İncebaldır, İbrahim Çolak ve Kubilayhan Yücel, teknik direktör Özcan ile tesislerde bir süre sohbet etti.
Önümüzdeki hafta Antalya'da oynanacak olan zorlu müsabakalarda, Adana Demirspor'un şampiyon olarak Adana'ya dönmesini arzu ettiklerini dile getiren alt yapı teknik sorumlusu Rasin Gürcan, "Alt ve üst yapı birlik ve beraberlik içerisinde çalıştı. Şimdi ekstra Play-Off'lara kaldık. İnşallah takımımız Bank Asya 1. Ligi'ne çıkarak kentimize dönecektir. Başarılar diliyoruz" dedi.
Altyapı antrenörlerinin düzenlediği ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Özcan, "Hocalarımın ziyareti beni çok mutlu etti. Birlik ve bütünlüğümüz olduğu sürece kimse bizim önümüzde engel olamaz. Önümüzde çok kısa bir zaman dilimi var. Bu dar zamanı en iyi şekilde atlatmak için el birliği yapmalıyız. Hepimiz fedakarlık yapacağız" şeklinde konuştu.
Adana'daki çalışmalarını bugün (dün) tamamlayan mavi-lacivertliler, sabah 09.00'da ekstra Play-Off karşılaşmalarının oynanacağı Antalya'ya hareket ediyor.
Adana Demirspor'da Altyapıdan Özcan'a Ziyaret
Adana Demirspor Kulübü Altyapı Teknik Sorumlusu Rasin Gürcan ve antrenörler, Teknik Direktör Hüseyin Özcan'ı ziyaret ederek ekstra Play-Off'ta başarılar dileğinde bulundu.



















