Adana Demirsporlu Futbolcular Korona Virüs Asilamalarina Destek Verdi

Adana Demirsporlu Futbolcular Korona Virüs Asilamalarina Destek Verdi

Adana Demirspor’un futbolculari korona virüs asilamalarina destek verip, gençlerin biran önce asi olmasi gerektigini söyledi.

Adana Il Saglik Müdürlügü, kentte korona virüs asilama oranini arttirmak için Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un futbolculariyla anlasti. Il Saglik Müdürü Halil Nacar ve beraberindeki ekipler, mavi-lacivertli ekibin tesislerini ziyaret etti.

Burada futbolcular ve teknik ekiple görüsen Nacar, korona virüs asisinin öneminden bahsetti.

Daha sonra Adana Demirspor’un futbolculari Kaan Kanak, Tarik Çamdal, Tayyip Talha Sanuç, Samet Akaydin, Matias Vargas, Younes Belhanda ve Gökhan Inler kamera karsisina geçip, ‘Tedbirler ve asiyla kovid-19’u asiyoruz’ yazili dövizlerle asilamalara destek verip gençlerin biran önce asi olmasi gerektigini söyledi.



Il Saglik Müdürü Halil Nacar ise kentte asilama oraninin her geçen gün arttigini, Adana Demirsporlu futbolcularin da asilamaya destek vermesinin önemli oldugunu belirtti.

Daha sonra Nacar, Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile takim kaptani Rassoul’e ‘Sagligimiz için kollari siviyoruz, Covid-19 asinizi olunuz’ yazili tablo hediye etti.

Takim, daha sonra Il Saglik Müdürlügü ekipleriyle toplu fotograf çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile