Alinan bilgiye göre, Yüregir ilçesine bagli Yenidogan Mahallesi Girne Bulvari’ndaki Et ve Süt Kurumu binasina getirilen büyükbas bir hayvan görevliler tarafindan eziyet edilerek öldürüldü. Görevlilerin hayvanin kafasina demir sopayla vurmasi anbean görüntülendi.
Görüntülerin sosyal medyada yayilmasinin ardindan Et ve Süt Kurumu, sosyal medya hesabindan açiklama yapti. Yapilan açiklamada, ”Adana Et Kombinasi Müdürlügümüzdeki hayvan haklari ve hayvan refahina aykiri sosyal medyaya yansiyan görüntüler ile ilgili müfettis görevlendirilmis olup, sorumlular isten el çektirilmistir. Konu tarafimizca titizlikle takip edilmektedir” denildi.
Adana Et Ve Süt Kurumu'nda Skandal Görüntüler
Adana’da Et ve Süt Kurumu’na kesime getirilen büyükbas bir hayvanin kafasina demir sopayla vurularak öldürüldügü anlar kameralara yansidi.



















