Adana İdmanyurdu'nun ilk rakibi Bucaspor

Türkiye Bayanlar 1. Liginin güçlü takımı Adana İdmanyurdu, sezonun ilk maçını deplasmanda Bucaspor ile oynayacak.

Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Av

Türkiye Bayanlar 1. Liginin güçlü takımı Adana İdmanyurdu, sezonun ilk maçını deplasmanda Bucaspor ile oynayacak.

Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Avukat Mehmet Ali Akgül, lig fikstürünün Futbol Federasyonu'nun İstanbul Ataköy'deki Olimpiyat Evi'nde çekildiğini söyledi. İyi bir kadro oluşturduklarını, Türkiye'de ilk kez Brezilya'dan bayan futbolcu transfer ettiklerini söyleyen Akgül, "Brezilyalı futbolcularımız çok kısa sürede takıma uyum sağladı. Güçlü yönetimimiz, güçlü bir kadro oluşturdu. Hedefimiz şampiyonluk." dedi.

Başkan Akgül, Pazar günü Bucaspor ile yapacakları maçın son hazırlıklarını tamamladıklarını, Buca deplasmanına da galibiyet parolası ile gideceklerini sözlerine ekledi.

Adana İdmanyurdu Teknik Direktörü Tevfik Işık da sezon için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, yönetimin büyük desteğini görmekten mutlu olduklarını belirtti.

Işık, "Bucaspor'u deplasmanda yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Güçlü bir kadroya sahibiz. İşi ilk maçta sıkı tutup sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum."şeklinde konuştu:

Bu arada, Adana İdmanyurdu'na çeşitli firmalar da desteğini sürdürüyor. HENKEL Güney Anadolu Bölge Müdürü Burak Yiğiter, tüm futbolcu ve teknik heyete bayram öncesi kendi ürünlerinden oluşan birer hediye paketi sundu.

Bayanlar Futbol 1. Liginin ilk hafta programı şöyle:

Gölcükspor-Konak Belediyespor

Medical Park Antalyaspor-Ataşehir Belediyespor

Trabzon İdman Ocağı-Trabzonspor

Maltepe Yalıspor-Marmara Üniversitesi Beykoz Belediyesi

Gazi Üniversitesi-Düvenciler Lisesi

Bucaspor-Adana İdmanyurdu

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile