Adana Ticaret Odasi Mobil Uygulama Hayata Geçirildi

Adana Ticaret Odasi Baskani Yücel Bayram ‘’ Üyelerimizin islemlerini kolaylastiracak ATO Mobil uygulamamiz devreye alindi. Türkiye’de ilk defa, mobil uygulama üzerinden üyelerimiz Odamizca düzenlenen belgeleri e-belge olarak alabilecekler. Bu müjdeyi Üyelerimizle paylasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Artik üyelerimizin tamami, birçok islemini mobil uygulama üzerinden yapabilecek, hem zaman kaybinin önüne geçilecek, hem de uygulama sayesinde islemlerini hizla cep telefonlari ile yerine getirebilecektir" dedi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Adana Ticaret Odasi Baskani Yücel Bayram, "Teknolojinin hayatimizin merkezi haline gelmesi ile öne çikan pek çok platform olmustur. Son yüzyilin öne çikan ve en çok kullanilan gelisimi olarak mobil teknolojiyi vermek mümkündür. Mobil isletim sistemlerindeki hizli gelismelerle birlikte mobil uygulamalar daha aktif ve akilli hale gelmektedir. Insanlarin akilli telefonlariyla ve dogal olarak uygulamalarla geçirdikleri vakitte her geçen gün daha da artmaktadir. Günümüzde mobil uygulamalar hayatin vazgeçilmez bir parçasi olmustur. Bugün mobil uygulamalar ile tüm isleri halledebilmek mümkündür. Adana Ticaret Odasi olarak biz de dünyadaki bu trende uygun olarak Üyelerimizin mobil uygulama ile islerini yapabilmeleri için ATO MOBIL uygulamamizi gelistirerek, devreye aldik" diye konustu.

Bayram açiklamasina söyle devam etti:

"Mobil uygulamalar için sinirsiz fikir üretilebilir. Bizler Üyelerimizden gelen talepler dogrultusunda ve kendi ARGE çalismalarimizla uygulamamizin sürekli olarak gelistirecegiz. Üyelerimizin, mobil uygulamayi kullanabilmek için APP Store ve Google Play Store’den Mobil Uygulamamizi cep telefonlarina indirmesi gerekli ve yeterlidir. Mobil uygulamamiz oldukça pratiktir. Üyelerimiz uygulama üzerinden, Aidat Ödeme, Oda E-Belge Islemleri, Üye Islemleri, Üye Arama, Meslek Grubu Üyeleri, Ortak ve Temsilci Arama, Meslek Grubu NACE kodu dagilimlari, Odamizdan Haberler, Duyurular, Oda Yayinlari, Oda Organlari, Meslek Komitesi, Meclis, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu Üyeleri, Komiteme Ilet, Iletisim, Bize Ulasin, Bilgi Edinme Formu, Canli Sohbet, Cografi Isaretli Ürünler ve Üreticileri gibi birçok bilgi ve hizmete tek tusla erisebilecektir. Mobil uygulamamizin tüm Üyelerimize hayirli olmasini diliyorum."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile