Adana Turgut Özal NT Şubesi, 'Askıda Kur'an' kampanyasına devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2010'u 'Kur'an Yılı' ilan etmesinin ardından NT Kitap Satış Mağazalarının Türkiye genelinde yaklaşık 100'den fazla satış

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2010'u 'Kur'an Yılı' ilan etmesinin ardından NT Kitap Satış Mağazalarının Türkiye genelinde yaklaşık 100'den fazla satış noktasında başlattığı 'Askıda Kur'an' kampanyası sürüyor. Geçtiğimiz yıl kampanya çerçevesinde 780 adet Kur'an'ı sahibiyle buluşturan Adana Turgut Özal NT Şubesi, bu sayıyı 5 bine çıkarmayı hedefliyor.

Adana Turgut Özal NT Şube Müdürü Suat Çiftçi, kampanya ile birlikte ahilikte var olan 'yardımlaşma' kültürünü hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. İnsanların şubelerine gelerek Kur'an satın aldığını ve bu Kur'anları ihtiyaç sahiplerine vermek üzere mağazada bıraktığını aktaran Çiftçi, müftülükle işbirliği yaparak, bırakılan Kur'anlardan bazılarını cami imamları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine verdiklerini ifade etti. Kampanyaya ilginin yoğun olduğunu kaydeden Çiftçi, 'Herkes Okusun Diye' sloganıyla yürüttükleri kampanya çerçevesinde geçen yıl Adanalı hayırseverlerin mağazaya gelerek ödemesini yapıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere toplam 780 adet Kur'an-ı Kerim hediye edildiğini hatırlattı. Bu yıl Adana merkezde iki şube olarak hizmet verdiklerini aktaran Çiftçi, "Hedefimiz geçen sene başlatmış olduğumuz bu kampanyayı daha ileriye götürerek iki mağazamızda Adanalıların desteği ile 5 bin adet Kur'an-ı Kerim ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak. Bu konuda hayırseverler mağazamıza gelerek veya telefonla arayarak bu hayır kervanına katılabilir." dedi.

Amaçlarının herkesi Kur'an ile buluşturarak insanlar arasında bir gönül köprüsü oluşturmak olduğunu dile getiren Çiftçi, "Bu yıl tatilin başlamasıyla biz de kampanyamıza start verdik. Şu ana kadar 500 Kur'an-ı Kerim ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Kampanyamız yıl sonuna kadar devam edecek. Bu hayır kervanında benim de bir katkım olsun diyen tüm hayırseverlere ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile