Adanalilar Dev Ekranda 'Naim' Filmini Izledi

Adanalilar Dev Ekranda 'Naim' Filmini Izledi

Yüregir Belediyesi’nin Arabada Sinema Günleri etkinligi ‘Cep Herkülü Naim’ filmi gösterimi ile devam etti. Filmin Naim Süleymanoglu’nun Türkiye’ye giris yaptigi sahnesinde Adanalilar ‘Memleketim’ sarkisina kornalari ile eslik etti.

Yüregir Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü, Arabada Sinema Günleri etkinliginde sinemaseverleri beyaz perde ile bulusturmaya devam ediyor. Yüregir Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekranda bu hafta dünya spor tarihine adini altin harflerle yazdiran efsanevi halterci Naim Süleymanoglu’nun hayat hikayesini konu edinen ‘Cep Herkülü Naim’ filmi izletildi. Arabalariyla dev ekran karsisinda yerini alan sinemaseverlere belediye ekipleri yine patlamis misir, çekirdek ve gazoz ikraminda bulundu. Saatler 20.00’i gösterdiginde film izleyiciyle bulustu.

Ilk dünya rekoruna imza attiginda 15 yasinda olan, spor kariyerine 7 dünya rekoru, üç farkli olimpiyatta kazandigi 3 Olimpiyat Altin Madalya, 6 Avrupa Sampiyonlugu ile 7 Dünya Sampiyonlugu ve daha nice basarilar sigdiran Naim Süleymanoglu’nun hayatinin anlatildigi filmde sinemaseverler duygu dolu anlar yasadi.

Naim Süleymanoglu’nun Ayten Alpman’in Bir Baskadir Benim Memleketim sarkisi esliginde uçakla Türkiye’ye giris yaptigi sahnede Adanalilar araçlarinin farlarini açarak kornalariyla sarkiya eslik etti. Bazi sinemaseverler gözyaslarina hakim olamadi.

Adanalilarin Arabada Sinema Günleri’ni çok sevdigini ifade eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Arabada Sinema Günleri Adana’mizda yaz aksamlarinin vazgeçilmezi haline geldi. Yüregir Millet Bahçemiz her hafta sinemaseverlerle dolup tasiyor. Biz de misafirlerimizi en iyi sekilde agirlamaya gayret gösteriyoruz. Etkinligimizle ilgili sürprizlerimiz olacak. Bizi yalniz birakmayan tüm misafirlerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile