Adanaspor Teknik Diröktörü Arın: Vurduk vurduk; ancak yıkamadık

Adanaspor'un lider Denizlispor ile yaptığı maçın golsüz berabere bitmesi iki tarafı da sevindirmedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ligin en

Adanaspor'un lider Denizlispor ile yaptığı maçın golsüz berabere bitmesi iki tarafı da sevindirmedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ligin en deneyimli ve en iyi ekibiyle karşılaştıklarını söyledi.

Adanaspor'un 2 haftadır yakaladığı bir çıkış olduğuna dikkat çeken Arın, "Bu çıkışın devamı için bu maç çok önemliydi. Rakip takımın iyi yönlerini biliyorduk, zayıf yönlerini de biliyorduk. Bugün bilhassa ilk 45 dakikada onların iyi yönlerini kapatıp zayıf yönlerini bulmaya çalıştık. Vurduk vurduk; fakat yıkamadık. Futbol adına her şeyi oyuncular, sahada bir tek gol eksikti." dedi.

Arın, Adanasporlu futbolcuların Denizli maçında gösterdiği performans ve kazanma azmini diğer maçlara yayması halinde maç kaybetmeyeceğini sözlerine ekledi.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, sezonun en zor maçlarından birini oynadıklarını söyledi.

Adanaspor'un bu maça çok iyi hazırlanmış olduğunu gördüğünü dile getiren Hamzaoğlu, "İyi motive olmuşlar ve bizi de oldukça zor duruma soktular. Bu konuda Adanaspor'u tebrik ediyorum." dedi.

Kendilerinin istediği futbolu sahaya yansıtamadıklarını anlatan Hamzaoğlu, ancak oyuncularının mücadelesinden ve performansından memnun olduğunu kaydetti.

Üç puan için geldikleri Adana deplasmanından bir puan ile döndüklerini dile getiren Hamzaoğlu, "Bu isteğimiz bir şey değil. Bugünkü maça baktığımızda bizim için önemli bir puan. İyi futboldan dolayı iki takımın futbolcularını da tebrik ediyorum." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile