Adapazarı Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Adapazarı Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 11 madde görüşüldü. Toplantının en önemli maddelerinden biri Karaman'da bulunan 20 dönümlük alana spor kompleksi yapılması için onay verilmesi oldu.
Adapazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kasım ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. 11 maddenin görüşüldüğü toplantıda en önemli maddelerden biri Karaman mahallesinde bulunan 20 dönümlük amatör spor kulüpleri federasyonuna ait araziye spor kompleksi yapmak için izin verildi. Bu alana yapılacak Spor Kompleksi ile buradaki vatandaşlara yönelik iyi bir çalışma yapılması planlanıyor. Adapazarı Belediyesi'ne ait kahvehane ve iş yerlerinde kira süreleri dolmuş olanların tekrar kiralanması için onay veren meclis ayrıca, öğrenci yurtlarının işyeri açılış ruhsatı harçlarının metrekaresi 1 TL olarak belirledi.
Bu arada maddelerin arasında yer alan Sangarius la ilgili madde sözleşmenin feshinin ardından yasal süre olan 60 günün dolmaması nedeni ile bir sonraki toplantıda konuşulması için reddedildi. Bu nedenle olası yeni ihale tarihi de bir ay daha uzamış oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile