Adapazarı Belediyesi'nde Mutlu Son

Adapazarı Belediyesi'nde Mutlu Son

Adapazarı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Belediyesi arasında yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla bitti.

Yapılan müzakereler sonucunda birinci yıl için, kıdem artı yüzde on bir ikinci yıl için enflasyon artı yüzde bir olarak belirlenen artış rakamları ile Hizmet İş Sendikası temsilcileri ile Adapazarı Belediyesi anlaşma sağladılar.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Fahrettin Kütükçü'nün katılımı ile Adapazarı Belediye Meclis Salonunda bir araya gelen Belediye işçileri anlaşmayı alkışlarla kutladılar. Toplantıya Başkan Dişli'nin sürprizi damga vurdu. Birinci yıl için yüzde on olarak belirlenen rakamı Başkan Süleyman Dişli yüzde on bir olarak açıklayınca işçiler büyük sevinç yaşadılar. Anlaşmadan dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Dişli, "Sendika temsilcileri ile yaptığımız müzakereler sonucunda anlaşmaya vardık. Ben katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hiçbir çalışanımızı mağdur etmedik. Bundan sonra da etmeme gayreti içinde olacağız. İnanıyorum ki bu anlaşma ile işçilerimizin performanslarına olumlu yansıyacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da arkadaşlarımızın çalışmalarında yüksek performans bekliyorum. Anlaşmanın başta işçilerimiz olmak üzere herkese hayırlı olmasını diliyorum " dedi.
Hizmet İş Sendikası başkanı Kütükçü ise katkılarından dolayı Başkan Süleyman Dişli'ye teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından tüm işçi personele döner ve ayran ikramında bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile