Aday öğretmenlere 'Hazırlayıcı Eğitim Semineri' veriliyor

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde görev yapan ve yeni göreve başlayacak aday öğretmenlere, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve Milli Eğitim müfetti

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde görev yapan ve yeni göreve başlayacak aday öğretmenlere, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve Milli Eğitim müfettişleri tarafından "Hazırlayıcı Eğitim Semineri" veriliyor.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen seminerler 30 Haziran 2010 tarihine kadar devam edecek. Seminere konuşmacı olarak katılacak Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Okulları Müfettişi Halis Kavranlı, Milli Eğitim Şube müdürleri Cihat Uğur, Mehmet Görmüş, İlyas Gezer ve Ali Kızmaz, aday öğretmenlere çeşitli konularda bilgi verecek.

Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik'in sunumu ile başlayan eğitim seminerlerinde, öğretmenler aday öğretmenlerle mesleki birikim ve tecrübelerini de paylaşacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile