Adem Yurdagül Ile MHP Erzurum, Sahada

Adem Yurdagül Ile MHP Erzurum, Sahada

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Il Baskanligina 1 ay gibi kisa bir süre önce atanan Adem Yurdagül saha çalismalarina basladi.

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatiyla Erzurum’a il baskani olarak görevlendirilen Adem Yurdagül ve teskilati saha ziyaretlerine basladi.

Kamu kurum kurulus ve STK’lar ile her gün bir araya gelen Yurdagül, esnaf ziyaretlerini de unutmuyor. “Sikilmadik el, dokunulmadik yürek birakmayacaklarini söyleyen il baskani Yurdagül, seçim sürecine biz uzun zamandir hazirlaniyoruz, partimize gönül vermis ya da vermemis her bir vatandasimiza ulasacak, dertleriyle dertlenip, taleplerini toplayacagiz. Halkimiz bizi sürekli karsisinda görecek. Oturdugumuz koltugun, temsil ettigimiz davanin, hakki ve geregi neyse onu yapacagiz. Milliyetçi Hareket Partisi dava ve Türkiye Partisidir, Erzurum Türkiye Yüzyili için büyük kazanimlar elde edecek kadim bir sehirdir. Bizler bu davanin neferleri olarak ev - ev, dükkan - dükkan gezecek davamizi hedeflerimizi vatandasimizla paylasacagiz.”

STK’larimiz ve teskilatimiz bizim sacayaklarimiz

Geçmisten günümüze bu davaya gönül vermis her bir arkadasimizla bir araya gelerek istisarelerde bulunuyoruz. Sehrimizin en önemli sacayaklarindan biri olan STK’larimiz ve temsilcileriyle ziyaretler gerçeklestiriyoruz. Gerek STK’lar, gerekse de teskilat ve Ülkü Ocaklari birimlerimizin yürüdügümüz bu yolda bizlere verdigi destek çok büyük. Onlarla yol yürümek bizler için bir gurur. Hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum.

Vatandasimiz Cumhur Ittifakina güveniyor

Saha ziyaretleri çerçevesinde esnaflari dinleyen Baskan Yurdagül, bizim için sokaklarda gezmek, vatandasimizla hemhal olmak büyük mutluluk. Sehrin nabzini tutacagimiz en önemli yerler sahalar. Arastirma sirketlerinin girmedigi yerlere bile gidiyor, vatandasimizin çayini içiyoruz. Görüyoruz ki vatandas Türkiye’nin ittifaki Cumhur Ittifakina inaniyor ve güveniyor. Bu bizi daha çok motive ediyor. Halkin teveccühüne layik olmak için daha çok çalismamiza sebep oluyor.

Gücümüzü halkimizin güveninden aliyoruz

Il baskani Adem Yurdagül, gerçeklestirdigi saha ziyaretlerine deginerek, “bizler Erzurum sevdalilari olarak, çalisma gücümüzü halkimizin güveninden aliyoruz. Elini siktigimiz büyüklerimizin, dertlerini dinledigimiz esnafimizin, geleceklerini konustugumuz genç kardeslerimizin, bizlerden beklentileri var. Erzurum’dan beklentileri var. Bizler bu yola bas koymus olan neferler olarak, onlarin isteklerini karsiliksiz birakamayiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, her gün disarida, her gün vatandasimizin yaninda olacagiz. Rabbim bizleri önce kendine, sonrada onlara mahcup etmesin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile