Adil Karaismailoglu Açiklamasi 'Metro Görmek Için Paris'e Gitmeye Gerek Yok'

Adil Karaismailoglu Açiklamasi 'Metro Görmek Için Paris'e Gitmeye Gerek Yok'

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, “Metro görmek için Paris’e gitmeye gerek yok. Yilardir Istanbul’da metrolar isliyor ve dünyanin en kaliteli metrolari isliyor. Ayni sekilde otomatik kapi bazilarini çarpabiliyor. O yüzden bizim metrolarimiz, tünellerimiz, otoyollarimiz, dünyanin en kaliteli islerini yapiyoruz” dedi.

Amasya’nin Gümüshaciköy ilçesinde AK Parti ilçe baskanligina yaptigi ziyarette Kagithane - Istanbul Havalimani Metrosu’nun açilisinin pazar günü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan yapilacagini belirten Adil Karaismailoglu, "Metro görmek için Paris’e gitmeye gerek yok. Yilardir Istanbul’da metrolar isliyor ve dünyanin en kaliteli metrolari isliyor. Ayni sekilde otomatik kapi bazilarini çarpabiliyor. O yüzden bizim metrolarimiz, tünellerimiz, otoyollarimiz, dünyanin en kaliteli islerini yapiyoruz. Bize gelen büyükelçiler, yabanci mevkidaslarimiz geldiklerinde, bizim yollarimizi kullandiklarinda ‘keske bizim ülkemizde de bu yollar, bu metrolar olsa’ diye övgüler yagdiriyorlar. Insallah görmeyen bazi gözler de bunlari görecektir. Bol bol kullaniyorlar. Ama yandan bakiyorlar. Ama hayatlarinin vazgeçilmezi oldu bunlar” diye konustu.

2023 seçimlerinin Türkiye ve dünya açisindan önemli oldugunu vurgulayan Bakan Karaismailoglu, “Dünyanin da takip ettigi en önemli seçimlerden bir tanesi. Sayin Cumhurbaskanimizin dünya liderligi burada söz konusu. O yüzden insallah hep beraber elbirligiyle çalisip Amasya’dan, Gümüshaciköy’den bütün dünyaya çok güçlü bir ses verecegiz” dedi.

Karaismailoglu, daha sonra Amasya Valisi Mustafa Masatli, AK Parti Amasya milletvekilleri M. Levent Karahocagil ve Hasan Çilez ile ve diger yetkililerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile