Adil Yele YAKAB Baskani Seçildi

Adil Yele YAKAB Baskani Seçildi

Yalova’daki tüm belediyelerin ve Il Özel Idaresinin üyesi oldugu Yalova Kati Atik Tesisleri Yapma ve Isletme Birligi (YAKAB) yeni dönemin ilk toplantisini gerçeklestirdi. Toplantida YAKAB’in dönem baskanligina Çiftlikköy Belediye Baskani Adil Yele seçildi.

YAKAB’in Baskanvekilliklerine Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel ve Koru Belediye Baskani Kamil Yaman seçilirken, encümen üyeleri de Çinarcik Belediye Baskani Avni Kurt, Altinova Belediye Baskani Yasemin Fazlaca, Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel, Tavsanli Belediye Baskani Ismail Arslan, Kadiköy Belediye Baskani Yilmaz Tavsan ve Subasi Belediye Baskani Turhan Canbay’dan olustu. Plan Bütçe Komisyonu’na ise Tülay Özçelik, Hüseyin Ekin, Coskun Parlak, Mahmut Dogan ve Seçkin Kaya seçildi. Sevda Yildirim ve Dogan Çitil ise katip üyeler olarak görev yapacak.

YAKAB’in simdiye kadar basarili islere imza attigini dile getiren Baskan Yele, “Yeni dönemin ilk Yalova Kati Atik Tesisleri Yapma ve Isletme Birligi (YAKAB) toplantisini belediye baskanlarimiz ve meclis üyelerimizle birlikte gerçeklestirdik. Beni oylariyla YAKAB baskanligina seçen tüm birlik üyelerimize çok tesekkür ediyorum. YAKAB kati atik gazidan elektrik üretimi, kati atik sahasinin isletilmesi gibi önemli projeler gerçeklestiriyor ve tesislerde üretilen elektrikle Yalova’nin enerji ihtiyacinin karsilanmasinda da katkisi var. Birlik olarak bu dönemde de güzel ve basarili islere imza atacagimiza inaniyorum” diye konustu.

Yalova Kati Atik Birligi, Altinova, Armutlu, Çiftlikköy, Çinarcik, Esenköy, Tasköprü, Tavsanli, Termal, Tesvikiye, Subasi, Kadiköy, Kaytazdere, Koru, Yalova Belediyesi ve Il Özel Idaresi tarafindan seçilen üyeler ile dogal üye olan vali ve belediye baskanlari dahil toplam 31 üyeden olusuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile