Adiloba Ve Koldere, Büyüksehir Ve MASKI'den Memnun

Adiloba Ve Koldere, Büyüksehir Ve MASKI'den Memnun

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI yetkililerinden olusan heyet, Saruhanli ilçesine bagli Adiloba ve Koldere mahallelerinde muhtar ve mahallelilerle bir araya geldi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Dairesi Baskani Ergün Aksoy, MASKI Ilçe Hizmetleri Sube Müdürü Güray Coskun, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi yetkilileri, Büyüksehir Belediyesi Saruhanli Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Serdar Özgedik ve MASKI Ilçe Sefi Kerim Ali Oruç Orhan’dan olusan heyet, Saruhanli ilçesine bagli Adiloba ve Koldere mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanli Ilçe Baskani Baki Ulu ile Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Serafettin Yüncüoglu da hazir bulundu. Mahalle muhtarlari ve mahallelilerle bir araya gelen heyet, mahallelerde bu güne kadar yapilan çalismalar hakkinda bilgiler verdi. Mahallelilerin sorunlarini da dinleyen heyet, ilgili dairelere iletmek üzere notlar aldi. Mahalle muhtarlari ve vatandaslara Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

Adiloba Mahalle Muhtari Adem Karakaya, mahallesinde alt ve üst yapinin tamamen yenilendigini belirterek, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün mahallemizdeki yatirimlari çok güzel oldu. Kendisine hem sahsim hem de mahallelilerim adina çok tesekkür ediyorum. Bizi ziyarete gelen Büyüksehir ve MASKI yetkililerine de çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Koldere Mahalle Muhtari Ibrahim Durbay ise mahallesinin Büyüksehir Belediyesi ve MASKI’nin yatirimlariyla daha güzel bir hale geldigini vurguladi. Muhtar Durbay, “Mahallemizde kanalizasyon ve içme suyu hatlarimiz tamamen yenilendi. Tamamlanan üst yapimizla çok güzel bir çevreye kavustuk. Büyüksehir belediyemiz de mezarliklarimizda gerekli çalismalari yapti. Ova yollarimizda yapilan asfalt çalismalari sayesinde çiftçilerimiz su anda rahat ediyorlar. Cengiz Baskanimizin Koldere’ye yaptigi yatirimlar saymakla bitmez. Cengiz Baskanimiz sayesinde Koldere adeta yeniden yapilandirildi. Emegi geçen herkese sonsuz tesekkür ediyorum” diye konustu.

Koldere esnaflarindan Mustafa Karaca da Koldere’ye yapilan yatirimlar için Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini ileterek, “Bütün yollarimiz yapildi. Kanalizasyon ve içme suyu hatlarimizda bir sikintimiz kalmadi. Halkimiz da çok memnun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile