Adiyaman Belediyesi'nden Temizlik Çalismasi

Adiyaman Belediyesi'nden Temizlik Çalismasi

Adiyaman Belediyesi tarafindan kentteki cadde ve sokaklar temizleniyor.

6 Subat depremlerinden sonra büyük bir yikimin meydana geldigi Adiyaman’da depremin izlerini silmek için kollari sivayan Adiyaman Belediyesi, her alanda çalismalarini yogunlastirdi. Belediye Baskani Abdurrahman Tutdere’nin talimatiyla ilk olarak sehrin ana arteri olan Atatürk Bulvarinda bulunan enkazlari ortadan kaldiran belediye ekipleri, simdi de sehir genelinde temizlik seferberligine basladi.

Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan, piril piril bir Adiyaman için kent genelinde gerçeklestirilen yol bakim ve temizlik çalismalari 3. Çevre yolunda devam etti.

Santiye alanini andiran sehir merkezinde olusan toz, toprak, moloz parçalari gibi etrafa yayilan ve çevre düzenini bozan olumsuzluklari ortadan kaldirmak amaciyla gerçeklestirilen çalismalar hakkinda bilgi veren Temizlik Isleri Müdürü Mahmut Yildirim, daha temiz bir Adiyaman için 7/24 görevde olduklarini söyledi.

Müdür Yildirim, “Adiyaman Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü olarak 250 personelimiz ve 39 aracimizla beraber 7/24 sahadayiz ve halkimiza hizmet vermeye devam ediyoruz. Sehir genelindeki çalismalardan dolayi olusan kirliligi ortadan kaldirmak için 3. Çevre yolu Oduncular Pazari mevkiinde çalismalarimiz devam ediyor. Baskanimizin talimatiyla, günlük olarak periyotlar halinde tüm cadde ve sokaklarimiza yayacagimiz bu temizlik seferberligi sayesinde halkimizi toz ve çamurdan kurtarmayi hedefliyoruz. Çevremizi temiz tutalim. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Biz insanlarimizdan da destek ve anlayis bekliyoruz. Bize destek olurlarsa kisa süre içerisinde temiz bir çevrede hep beraber yasayacagiz. Bunun için gereken tüm hizmetleri yapacagiz. Bizlerde mesai mefhumu yok. 7 gün 24 saat halkimizin hizmetindeyiz. Çünkü tek derdimiz halkimiza hizmet etmek. Inaniyoruz ki Adiyaman insani her seyin en iyisini hak ediyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile