Adıyaman'da Yeni Çatom Binası İnşaatı

Adıyaman Valisi Mahmut DemirtaşŸ, LJok Amaçlı Toplum Merkezi (LJATOM) inşŸaatında incelemelerde bulundu.

İmamağŸa Mahallesindeki inşŸaat bölgesine gelen Vali DemirtaşŸ, binanın içinde ve dışŸ kısımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Vali DemirtaşŸ, yaptığŸı açıklamada, yeni bınanın bin 705 metrekare alana sahip olduğŸunu ve binanın AğŸustos ayında hizmet vermeye başŸlayacağŸını söyledi.
Yeni binanın hizmete sunulması ile özellikle dar gelirli kadınlara yönelik meslek edindirme ve eğŸitim programları gerçekleşŸtirileceğŸini belirten DemirtaşŸ, "Bu sayede kadınlarımız daha ferah ve modern bir ortamda çalışŸmalarını sürdürmüşŸ olacaktır. Tesisin iç tefrişŸatı bitirildikten sonra çevre düzenlemesini yaparak, binanın bahçesi içerisinde ise SODES projeleri kapsamında mahallede bir çocuk oyun parkı oluşŸturacağŸız" dedi.

Binanın bölgesine örnek oluşŸturacağŸını vurgulayan Vali DemirtaşŸ, şŸöyle konuşŸtu:
"Bununla amacımız kadınların ve dezavantajlı kesimlerin kamusal hizmetlerden daha fazla yararlanmalarını sağŸlamak, kadın istihdamını ve kadın girişŸimciliğŸini artırmaktır. Bütün çalışŸmalarımızı vatandaşŸ odaklı hizmet ekseninde yürütüyoruz. İlin yöneticileri olarak yaptığŸımız tüm yatırım ve çalışŸmalarda devletimizin sıcaklığŸını vatandaşŸlarımıza mutlaka hissettiriyoruz"
Vali DemirtaşŸ, daha sonra okul inşŸaatlarında incelemelerde bulunmak üzere burada ayrıldı.
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile